Borstvoedingswinkel

Welkom bij De Wolk, dé borstvoedingswinkel en postpartumshop waar we serieus begaan zijn met alles rondom boobs en postpartum. Ons assortiment lingerie is speciaal samengesteld voor zwangerschap en borstvoedingsperiode. Wil je ervaren wat comfort écht betekent? Kom gerust langs om lingerie te passen of kolven te testen. Bovendien zijn we er om je te begeleiden bij het vinden van alle musthaves voor een comfortabele kraamtijd. Geen zweverigheid, maar praktisch en to the point. Ontdek vandaag nog hoe De Wolk jouw reis door deze bijzondere periode kan verlichten. Voor jou én je baby.

shop

Kolf testen

Het kan frustrerend zijn wanneer je kolf plotseling minder krachtig begint te zuigen.

Lees meer

Openingsuren shop

Welkom bij De Wolk – waar jouw tijd en comfort onze prioriteit zijn. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding en daarom werken we voornamelijk op afspraak. Zo kunnen we onverdeelde aandacht schenken aan jouw behoeften en vragen.

Lees meer

Draagadvies Tilia

Wil je graag een draagzak van Tilia uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Elke maand is Linde van Tilia Babywearing op De Wolk en kan je haar dragers uitproberen met uiteraard haar hulp.

Lees meer

Beha advies

Welke borstvoedingsbeha past bij jou? Bij De Wolk maken we je graag wegwijs in een uitgebreid gamma voor alle maten. 

Lees meer

Shopadvies

Maak je graag een afspraak om zwangerschapsbeha's te passen? Kan je maar niet kiezen tussen de verschillende kleuren van bevallingsjurkjes? Ben je graag zeker dat Roosje of Elke er is? Maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. 

Lees meer

Kolfconsult

Je koopt ook geen schoenen zonder te te passen, of zonder de optie om ze terug te sturen. Eens een kolf gebruikt werd kan je deze niet terug bezorgen. Daarom kan je bij ons afkolftoestellen testen.

Lees meer

Cursussen

Starten met vaste voeding

Komen jullie stillaan in de volgende baby fase terecht waarin je baby zal starten met vaste voeding? Zo spannend! Een echte mijlpaal alweer. 

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?















Locatie
Waar op consult?



Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan